-Toda mi vida me he atrevido a ir más allá de lo posible.
-¿Hasta lo imposible?
-En realidad, más allá. Hasta el lugar en que lo posible y lo imposible se encuentran y pasan a ser... lo posimposible.
(Barney Stinson, Cómo Conocí a Vuestra Madre)

martes, 16 de noviembre de 2010

FGC continua amb la vaga

   Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya segueixen convocant vagues periòdicament en horaris crítics

   Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amenacen amb continuar programant i complint vagues fins que aconsegueixin recuperar el seu sou. Al mes de setembre les vagues van començar a fer-se cada cop més sovint i actualment està passant a formar part del nostre dia a dia.
Estació de ferrocarril de Provença
    En un principi aquestes vagues es donaven un determinat dia de la setmana i durant les hores puntes: de 7 a 9h del matí i de 18 a 20h del vespre i mantenint uns serveis mínims. Però durant els darrers dies hem pogut veure com aquesta reivindicació es manifesta cada cop de manera més seguida. Només per aquesta setmana han estat convocades dues vagues més: la primera d'aquestes va tenir lloc ahir i la segona serà demà, ambdues de 12 a 16h de la tarda i amb aturades completes de servei, cosa que implica que ningú no disposarà dels ferrocarrils durant aquestes quatre hores.
    Centenars de persones es veuen afectades cada cop que es produeix un fenomen com aquest i els ciutadans estan cada cop més cansats d'haver de pagar les conseqüències d'una de les múltiples retallades de sous, però els treballadors d'FGC mantenen la seva postura i amenacen amb mantenir aquestes vagues de manera periòdica fins que aconsegueixin el seu objectiu: que els hi tornin el seu sou sense cap tipus de rebaixa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario